Aquesta setmana de postres he fet el Pudin de coco. Aixi que no val la pena que torni a publicar-lo. Mentre buscava la recepta del Pudin entre milers de receptes vaig trobar la d'aquest torró. és el que l'any passat vaig haver de fer 7 cops. 2 per casa i 5 per amics dels meus pares. ''No hase falta desir nada mas''.
Torró de xocolata blanca i coco.
Ingredients.
· 50 gr aigua
· 75 gr sucre
· 75 gr coco ratllat
· 100 gr nata o llet
· 1 rajola de xocolata blanca
· Xocolata negra, cobertura. Al gust.
Preparació:
Fem bullir l'aigua i el sucre, n'obtenim un almbívar, vigileu no es cremi. Just en aquest punt li afegiu el coco.
Posem al foc la nata/llet amb la xocolata blanca i afegiu el coco anterior. Barrejeu molt bé.
Desfem la xocolata negra i n'aboquem la meitat sobre un motlle per torrons. Si no en teniu donarem forma a paper d'alumini (uns 8x20cm). I hi posem un capa, personalment força fina. Quan sigui freda hi posem la mescla del coco i xocolata, allisem i hi aboquem la resta de xocolata negra que ens quedava, formant una capa mes o menys del mateix griux. Deixem a la nevera que endureixi.
Pensant-ho bé, unes cireres confitades tallades a trossets a la mescla del coco potser no hi farien cap mal.
(Quan en fagi aquest any ja penjare la foto, ara encara és d'hora jaja)
Flower power
Fa 10 anys
Noia, si el vas fer 7 cops segur que és un vici total. Me l'apunto!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaLa idea de les cireres també és molt bona, com els torrons de massapà i fruites però amb xocolata ;)
ResponEliminaMarta, com diu la Gemma si el vas fer tantes vegades és que l'èxit és assegurat! :)
ResponEliminaQueda molt dolç? (No sóc massa de xocolata blanca perquè la trobo massa dolça ;))
Petons!