Aprofitant que aquest cap de setmana fa bon temps he pensat que seria millor fer uns postres mes aviat suaus. Feia uns dies que veia un pot de llet condensada per la nevera, així que m'he posat a buscar receptes a l'apartat "Postres a Fer" del meu receptari que portessin aquest ingredient per tal de ''desfer-me'n''
Pudin de coco:
Ingredients:
30 gr maizena
200 ml llet sencera
15 gr sucre en pols
8 gr de sucre avainillat
130 ml nata (he posat llet sencera)
265 gr llet condensada (nomes en tenia 200)
2 ous grans
125 gr de coco ratllat
caramel: 70 gr sucre+1 cullerada sopera d'aigua i una mica de suc de llimona.
Preparació:
1. Preparem el Bany Maria pre-escalfant el forn a
2. Diluïm
3. Ho aboquem al motlle a sobre del caramel i ho enfornem al Bany Maria durant una hora i 10 minuts. Sempre he llegit als blogs de cuina que cada forn es diferent i la veritat es que sempre he de esperar entre 5 i 10 minuts mes a treure del forn el que estigui fent. En aquest cas no, una hora i deu minuts exactes i el ganivet ha sortit net a la primera.
4. Deixem refredar i ho introduïm a la nevera. Es millor d'un dia per l'altre.
L'he acompanyat amb crema de mantega de xocolata: 25 gr mantega+ 25gr sucre mòlt + 2 culleradetes de llet + 3 culleradetes de cacau en pols= tot barrejat i decorar. A casa no ens agrada gaire que tingui molt gust de mantega, i com que m'ha semblat que no ens acabaria de fer el pes hi he afegit una culleradeta de cafè soluble a la barreja per ''matar'' una mica el gust. APROVAT!
PD: tot i que nata muntada, un merengue suís, o fins i tot una macedònia penso que hi quedaria prou be.
Font: http://larsvontrier.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada