dimarts, 1 de setembre del 2009

GELATINA DE YOGURT

Amb la recepta del pastis de Petit Suisse he fet aquesta gelatina. Una altra recepta rapida fetaamb 2 yogurts de plàtan per obtenir 4 racions, la versió amb coco també la he provada i no sabria dir quina de les dues és millor. El gust es molt semblant al del yogurt, canvia la textura. Molt molt bò.
Gelatina de yogurts
Ingredients:
·2 yougurts d'algun sabor

· 100 ml nata (35%)

· 100 ml llet

· 50 gr de sucre

· 3 fulls de gelatina

Preaparació:

Posem la gelatina en aigua. Escalfem la llet i abans de que bulli la retirem del foc i hi desfem la gelatina hidratada. A part batem la nata amb el sucre i els dos yogurts. Un cop ho tinguem ben barrejat hi afegim la llet. Abocar als motlles i deixar quallar. Servir fresquet i, com sempre, millor d'un dia per l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada