skip to main |
skip to sidebar
PASTÍS PETIT SUISSE
Aquest pastis no es el que tenia pensat per a aquest cap de setmana, pero quan el vaig veure em va fer moltissima gracia. A casa no som de ciomprar Petit Suisse, pero sabem que ens agraden aixi que vaig trobar divertit la idea de recordar el gust d'aquest producte tan famos. No conec ningu a qui ni li agradin, de fet tampoc es que ho demani... :S
la base de la recepta ''original'' es amb galetes, pero com que li trobem massa gust de mantega la vaig canviar. APROVAT!
Pastís de Petit Suisse
Ingredients base:
•125 gr. de farina de repostería
•Sal, una mica
•62 gr. de mantega
·35 gr. de sucre
•1 yema
•25 ml de llet (o aigua)
Ingredients farcit:
• 6 petit suisse Danonino de maduixa
• 200ml de nata líquida per muntar
• 5 fulles de gelatina
• 200ml de llet
• 100g de sucre
Ingredients cobertura:
• un sobre gelatina maduixa + xuxes al gust
Preparació base:
Disoldre la mantega amb el sucre i la sal; barrejar-hi la yema i la llet. Tamissar la farina i agregar-ho fins que quedi homogeni. Emmotllar-ho i enfornar amb el forn previament calent (180ºC)durant 15/20 minuts (que estigui una mica daurat, nomes una mica). Deixar referdar.
Preparacio farcit i cobertura:
Posar en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina. A part, barrejar els petit suisse, la nata líquida i el sucre.. Afegir-hi la gelatina i remenar bé. Abocar-ho sobre la base i deixar quallar a la nevera.
Per la capa he seguit les indicacions que dona la caixa del la gelatina. Abocar a sobre el pastís ja quallat i tornar a reservar a la nevera.
Un cop quallada la capa de dalt, desemmotllar, decorar amb xuxes i servir ben fresquet de nevera.
Font: La cuina de casa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada