dimarts, 1 de setembre del 2009

BOLETS FARCITS

És una cucada de recepta. La vaig veure al blog WEBOS FRITOS. A casa els ous farcits els fem amb tonyina i ou dur acompanyats de bechamel. Així que aquesta recepta era exactament la versió estiuenca, llàstima que no esperés a fer-la amb els cosins petits, estic segura que fins i tot s'aguessin menjat l'enciam. :)



Bolets farcits.
Ingredients.
· 4 ous durs.
· 1 llauna de tonyina/ anxoves....
· 2 cullerades de tomàquet fregit.
· Enciam
· 4 tomàquets ''de penjar''
· mayonesa
Preparació:
Pelem els ous, els fem un tall per la part de sota, de manera que poguem treure el rovell amb una cullereta. Barrejem el rovell amb la tonyina i el tomàquet fregit. Farcim els ous amb l'ajuda, un altre cop, de la cullereta. Els presentem al plat, al haver fet el tall per buidar-los, quedara perfecte per tal que s'aguantin drets.
Tallem la part de dalt dels tomaquets de la mida mes o menys adient per fer el ''barret'' i el posem sobre l'ou. Amb pasciència donar el toc final fent puntets de mayonesa al tomàquet.
Tallar l'enciam petitó i si ha sobrat barreja del farcit, també li posem (aquí no llencem res). Amanir i servir.
La recepta original porta pèsols que també crec que serien encertats. Al igual que col-i-flor, broquil...
Ha tingut molt d'èxit
.

1 comentari:

  1. Je je je... cucada i molt divertida :)
    Els puntets blancs de maionesa demanen mooooolta paciència, eh? ;)

    ResponElimina