Per fi s'acaba la temporada de bunyols, si, per fi. Despatxo en un forn de pa i ho sento molt, pero la veritat es que no m'agrada gens aquesta venta...tot tant delicat.
Ara amb crema, ara amb nata, ara en cau un a terra i vigila no el trapitgis..., quant pesa? posa'n dos mes de nata, no posa'n un de crema un de nata i el tros que quedi buit l'omples dels de vent, pesar, embolicar, ara quan tingui un moment aprofitarem per netejar les pinces que estan plenes de sucre... en fi que es entretingut i acabes amb el cap fet un....bunyol??bah
BUNYOLS DE VENT
Ingredients:
· 3 ous
· 12 cullerades de llet
· 50 gr mantega o margarina
· 2 cullerades de sucre
· 1 cullerada d'anís
· un pessic des sal
· 150 gr farina
· oli per fregir
Preparació:
En una cassó hi posem la llet, 4 cullerades d'aigua, la mantega, l'anís, el sucre i un pessic de sal; s'acosta al foc i cuan bulli s'hi afegeix la farina, remenant amb una cullera de fusta fins aconseguir una massa fina.
Llabors es separa del foc i s'hi afegeixen els ous d'un en un, deixant que es barregi bé el primer per poder afegir-hi el següent. Esclafem l'oli per fegir-los-hi i en forma de boletes els fregim.
Un cop fregits es poden farcir amb crema, xocolata-i-nata, nata, mermelada...o simplement reboçar-los de sucre amb una mica de canyella en pols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada