Una altra recepta que ens te enamorats. Ideal per sorpendre com a postres. Tant sols el pastís, o acompanyat amb nata, merengue, xocolata....
Bizcoflam
Imprescindibles 2 motlles (un ha de cabre dins l’altre per fer el Bany Maria)
· Sucre cremat: 4/5 cullerades soperes sucre
· Flam: 4 ous, 400 ml llet, 120 gr sucre
· Bizcocho: 3 ous, 90 gr sucre, 90 gr Farina
Preparació:
Pre-escalfar el forn a
Sucre cremat: posar sucre en una paella al foc i deixar que el sucre es desfaci. Estarà a punt quan tingui un color fosc. I textura liquida. Abocar-lo a la base del motlle petit.
Flam: batre els 4 ous amb el sucre. Afegir-hi la llet fins que quedi ben homogeni i una mica escumós. Posar la barreja dins el motlle, a sobre del sucre cremat.
Bizcocho: batre els 3 ous amb el sucre. Afegir
Enfornar 40/50 minuts al Bany Maria a 180º. Sabrem que esta a punt quan al punxar-lo amb un ganivet/ agulla…aquest surti net.
Deixar que refredi i desemmotllar un cop fred.
Variació: podem obtenir un bizcocho diferent cada vegada jugant amb els sabors:
- xocolata: 80 gr Farina + 10 gr cacau en pols
- cafè: 2 cullerades d’aigua on hi dissoldrem 2 culleradetes de cafè instantani
- llimona/ taronja.: afegir la pela ratllada o un rajolí del seu suc.
Hola Marta, t'acabo de descobrir pel comentari al blog del Manel, veig que fa poc que has començat amb el blog, però ja hi tens algunes receptes espectaculars....
ResponEliminaÀnims i t'afageixo a la llista de blogs per seguir :)