dimarts, 27 d’octubre del 2009

TORRÓ DE XOCOLATA BLANCA I COCO

Aquesta setmana de postres he fet el Pudin de coco. Aixi que no val la pena que torni a publicar-lo. Mentre buscava la recepta del Pudin entre milers de receptes vaig trobar la d'aquest torró. és el que l'any passat vaig haver de fer 7 cops. 2 per casa i 5 per amics dels meus pares. ''No hase falta desir nada mas''.

Torró de xocolata blanca i coco.
Ingredients.
· 50 gr aigua
· 75 gr sucre
· 75 gr coco ratllat
· 100 gr nata o llet
· 1 rajola de xocolata blanca
· Xocolata negra, cobertura. Al gust.
Preparació:
Fem bullir l'aigua i el sucre, n'obtenim un almbívar, vigileu no es cremi. Just en aquest punt li afegiu el coco.
Posem al foc la nata/llet amb la xocolata blanca i afegiu el coco anterior. Barrejeu molt bé.
Desfem la xocolata negra i n'aboquem la meitat sobre un motlle per torrons. Si no en teniu donarem forma a paper d'alumini (uns 8x20cm). I hi posem un capa, personalment força fina. Quan sigui freda hi posem la mescla del coco i xocolata, allisem i hi aboquem la resta de xocolata negra que ens quedava, formant una capa mes o menys del mateix griux. Deixem a la nevera que endureixi.


Pensant-ho bé, unes cireres confitades tallades a trossets a la mescla del coco potser no hi farien cap mal.
(Quan en fagi aquest any ja penjare la foto, ara encara és d'hora jaja)

3 comentaris:

  1. Noia, si el vas fer 7 cops segur que és un vici total. Me l'apunto!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. La idea de les cireres també és molt bona, com els torrons de massapà i fruites però amb xocolata ;)

    ResponElimina
  3. Marta, com diu la Gemma si el vas fer tantes vegades és que l'èxit és assegurat! :)
    Queda molt dolç? (No sóc massa de xocolata blanca perquè la trobo massa dolça ;))
    Petons!

    ResponElimina