diumenge, 21 de febrer del 2010

PASTÍS DE COCO I PINYA

Definitivament és un dels pastissos que més èxit ha tingut. Ja m'han demanat que el repeteixi per celebrar quelcom el dissabte al vespre, tot i que penso que és una excusa per tastar-lo. :P
Només cal que us agradi la pinya i el coco. És força fresc i no es fa gens, gens pesat i tampoc embafa...que sempre és d'agraïr.




PASTÍS DE PINYA I COCO.
Ingredients:
· 1 llauna petita de pinya en almívar
· 100 gr de coco ratllat
· 200 ml de nata per muntar
· 4 o 5 fulls de gelatina
· 100 gr sucre
· 200 ml suc de pinya
· 3 fulls gelatina
Preparació:
Hidrateu els 4 o5 fulls de gelatina en aigua freda. Tritureu la pinya (guardeu-ne l'almívar) amb el sucre i afegiu el coco ratllat. Escalfeu l'almívar i desfeu-hi la gelatina hidratada. Incorporeu-ho a la mescla/puré. Munteu la nata i, quan el puré anterior hagi refredat una mica, uniu les dues parts amb cura de no desmuntar la nata. Aboqueu-ho sobre un motlle (on hi podria haver una base de bescuit, sablée, galetes, etc.) i que reposi a la nevera. Un cop quallat, hidrateu els 3 fulls de gelatina i escalfeu els 200 ml de suc de pinya. Hi desfeu la gelaina i ho aboqueu sobre el patís aconseguint-ne una capa com a decoració. Deixeu que reposi a la nevera fins al moment de servir/ decorar.


Com ja he dit si us agraden els dos ingredients principals que son la pinya i el coco, el repetireu; ho sé.

3 comentaris:

  1. No m'estranya que tingui èxit... està boníssim!
    I a més, és tan fàcil de fer...

    ResponElimina
  2. i mai hagués dit k el contrast coco-pinya es tan encertat
    sempre encantada de descobrir receptes teves, Gemma :)

    ResponElimina