diumenge, 14 de febrer del 2010

GALETES INTEGRALS

No és pas el primer, ni serà l'ultim cop que les fagi. Vaig trobar la recepta en un llibre força vell on hi ha receptes molt encertades. Molt adients per pendre-les amb un cafè.



Galetes integrals:
Ingredients:
· 100 gr farina blanca
· 225 gr farina integral
· 1/2 culleradeta de sal
· 75 gr margarina
· 75 gr manteca
· 50 gr sucre en pols.
· 1 ou mitjà.

Preparació:
Preescalfem el forn a 200ºC. Trossejem la margarina i la manteca sobre les farines i, amb les mans, les freguem per obtenir-ne una textura com d'engrunes. Ajuntem l'ou, la sal, el sucre i 4 cullerades d'aigua i ho batem. Ho afegim a l'altra barreja i anem amassant fins que ens quedi una bola compacta. estirem amb el corró sobre una superficie enfarinada i formem les galetes d'un 1/2 cm de gruix. Les col·loquem sobre una plata de forn coberta amb paper d'enfornar o silicona i les introduïm al forn durant 15 minutets (dependrà de la grandaria de les galetes)fins que quedin una mica torradetes de le vores; només una mica, sinó quedaran molt espesses. Deixem que refredin i podeu banyar-les amb xocolata, alguna ganache, melmelada, etc. ja que soles son una mica ensopides.


:)

1 comentari:

  1. Hola Marta!! Aquestes galetes fan mooooolt bona pinta!! Tinc una pregunta, quan dius 75 g de manteca et refereixes al llard de porc?
    Petons!

    ResponElimina