dissabte, 11 de juliol del 2009

FLAM DE CAFÈ AL CARAMEL

Aquest és el flam que vaig preparar pel dinar de divendres, si, aquest cop no he esperat ni a diumenge. M'agrada preparar postres on hagi de tirar-me una estona a la cuina, començar a comprobar que en tinc els ingredients uns dies abans, o poster fins i tot començar-la uns dies abans per raons de fermentació o perquè la crema ha d'estar freda... Però quan una recepta com aquesta demana a crits posar-la a prova, ni cremes ni fermentacions: cap al super a buscar l'ingredient principal i la recepta que tenia pensada, a la carpeta.

Flam de cafè al caramel.





Ingredients:
· 1 sobre de flam de 10 racions
· 1.25 L de llet
· 2 sobres de cafè al caramel (Nescafé)
Preparació:
Posem el caramel per als flams al fons dels motlles. En el meu cas n'he fet dos de individuals i un motlle de Plum Cake.
Posem la llet en un cassó al foc i hi desfem el contingut dels 2 sobres de Nescafé, ara hi aboquem el contingut per fer flam i no deixem de remenar fins que bulli. Aboquem als motlles i deixem que qualli. Servit fred de la nevera, almenys per nosaltres, és millor.



He seguit el procediment de la cuina de casa, però en lloc de nata hi he posat llet; i sense la base per falta de temps.


És amb postres com aquests quan ric de mi mateixa, per no haver caigut en una cosa tant fàcil i bona.

1 comentari:

  1. Genial, aquesta recepta és de les que m'agraden a mi, fàcils, ràpides i sempre queden bé. I així, els divendres també tens postres bones, oi? ;)

    ResponElimina