dissabte, 25 de juliol del 2009

BAVARESA DE TARONJA

Una altra recepta facilíssima, rapidissima i boníssima. Últimament em veig obligada a fer postres ràpids, però mai prescindim de que siguin bons.


Bavaresa de taronja.

Ingredients:
·2 ous
·400ml de suc de taronja
·150g de sucre
·8 fulles de gelatina
·200g de nata líquida per muntar

Preparació:
Hidratem la gelatina en aigua freda.
Desfem el sucre amb el suc de taronja i hi afegim els ous, seguirem barrejant. Ho posem a foc baix i un cop hagi agafat temperatura hi desfem la gelatina, continuem remenant fins que veiguem que queda una mica espès. Ho traiem del foc i deixem que refredi. Mentrestant muntarem la nata, i la afegirem quan la mescla ''calenta'' ja sigui freda, del contrari la nata desmuntaria. Ho farem mica en mica i amb moviments envolvents, per ajudar, també, a evitar desmunti. Posem la mescla al motlle i deixem que qualli a la nevera.

Font: lacuinadecasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada