dimarts, 28 de juliol del 2009

PRESENTACIONS

No sempre una decoració ha de ser complicada per tenir bon aspecte. Fa temps que, degut a la meva poca imaginació i mal pols; si mentre busco receptes per blogs trobo, alguna decoració fàcil i rapida, la deso. Aquest cop no hi ha recepta, però si idees per fer-ne o per decorar postres simples de manera que semblin de professional.

Simple corona ja sigui de l'ingredient principal del postre, com d'un color que s'hi avingui. Boles de xocolata de dos colors, de tres; llaminadures; 1/2 rodanxes. Fins i tot cobrir tot el pastís i decorar amb xocolata. Desitgeu tenir bon pols.

per gots: amb un pinzell embrutarem el got amb xocolata. Deixem refredar i omplim. jugar amb els colors

Per copes: amb un biberon fem una mena de flor de xocolata, deixem refredat i complim amb la crema, granissat...jugant amb els colors.

Tant simple com fer quadradets de l'ingredient principal i posar-lo sobre ''fils''.

Cupcakes: a sobre la magdalena: merengue italià. cobertura: xocolata

Decoració amb 2 tipus de xocolata de cobertura: negra i blanca


Tarta decorada amb simples fils en diagonal.


Pastís cobert de nata: en forma d'espiral i envoltat de mitjes maduixes.

bola gelat (en aquest cas d coco) amb ametlla laminada, sobre rodanxa de pinya. Una manera senzilla per servir només una bola de gelat acompanyada.

braços: amb una boquilla rodona llisa i grossa i decorat amb fruitetes.

Amb màniga pastissera
Amb màniga pastissera
Cobertures per postres i pastissos
L'art dels cafès
No tot te mèrit artesanal: 1, 2
Roses: 1, 2, 3

Ja ho veieu. I encara me'n han quedat algunes. Hi haurà 2a part.

1 comentari:

  1. Un post molt original, a vegades les decoracions són la part mes difícil del pastís...
    Estic esperant la segona part ;)

    ResponElimina