dilluns, 1 de juny del 2009

FLAM D'ORXATA

Un cap de setmana llarg dóna per molts plans.
Ahir diumenge: maduixes amb nata per falta de temps de preparar postres gaire complicats. Quan van veure els postres no van dir res perquè els hi encanten, però crec que s'esperaven una altra cosa. Avui, un altre cop, m'he trobat que no tenia gaire temps per fer un pastis. Eren les 10 del matí i havia de marxar. He obert la nevera i l'ampolla d'Orxata m'ha fet recordar aquesta recepta. Era la oportunitat perfecta pr fer-la. En deu minuts he tingut postres :D




Flam d'Orxata

Ingredients per 4:
· 500 ml d'Orxata
· 7 formatgets en porcions
· 1 sobre de Gelatina en pols Royal
· 3o4 capsules de sacarina
· una mica de canyella en pols
· xocolata en pols
Preparació:
Hidratem la gelatina. Posem l'Orxata amb els formatgets, la canyella i les capsules en un cassó, aconseguir una barreja homogènia i fer-la arribar a bullició. Traiem del foc i hi desfem la gelatina. Tornem a posar al foc fins que bulli un altre cop. Emmotllem i deixem refredar. En 4 hores dins la nevera n'hi ha prou.
Un cop fred desemmotllem i hi escampem la xocolata en pols per sobre just abans de servir.

Em direu que no es prou ràpid de fer....




Font: la cuina de casa

1 comentari:

  1. Fàcil i molt bo, oi? Aquestes receptes resultones són les que m'agraden a mi :)

    ResponElimina