dilluns, 1 de juny del 2009

Mousse-Gelat d'Stracciatella

Per els postres de la setmana passada no vaig haver de pensar-m'ho gaire: si l'Stracciatela els encanta i la textura dels mousses els ha enamorat. No cal que se'n parli mes.

Mousse-Gelat d'Stracciatella.

Ingredients:

· 200 ml de nata 35% MG

· 100 ml de llet

· 2 fulles de gelatina

· 2 clares

· sucre avainillat

· 80 gr. de sucre

· 5o6 preses de xocolata (Nestlé postres)

Preparació:

Hidratem la gelatina amb aigua. Posem a bullir la llet amb el sucre avainillat. Un cop bulli retirem del foc i hi desfem la gelatina. Deixem que refredi una mica.

Mentrestant muntem les clares, un cop muntades hi afegim els 80gr de sucre (com si féssim un merengue). Barregem les clares amb la llet mig-freda.

Ara muntem la nata que estarà ben freda, que quedi ben muntada i també la afegim a la barreja vigilant sempre de no desmuntar-la. Ratllem o piquem la xocolata ( nosaltres ens agrada mes ben fina que no pas trossets tipus ‘’llàgrimes de xocolata’’), i també la afegim a la barreja procurant que quedi dispersada per tota la crema.

Ara emmotllem, millor en un aro ja que serà més fàcil desemmotllar-la. Posem al congelador per fer-ne el gelat. Sinó serà mousse que també es una opció.Espectacular.



Font: aqui, amb alguns canvis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada