diumenge, 6 de juny del 2010

COULANT DE XOCOLATA BLANCA I SORPRESA


Aquesta és una variant dels primers Coulants que vaig fer. Amb sorpresa.


Coulant de xocolata blanca i sorpresa
Ingredients:
- 125 gr xocolata blanca
- 50 gr mantega
- 40 gr sucre
- 30 gr farina
- 1 ou gran / dos petits
- 2o3 preses xocolata negra

Preparació:
Fonem la xocolata blanca amb la mantega al microones. Barregem amb la batedora la resta d'ingredients menys les preses. Emmanteguem i enfarinem els motlles individuals que, amb aquestes quantiats, dóna per no més de 2 o 3 unitats. Els omplim fins la meitat i hi posem un presa de xocolata negra. Acabem d'omplir deixant un dit de marge per a que no se'ns vessi quan puji dins el forn. S'han de servir calents i amb l'interior líquid, aixi que els deixarem a la nevera i abans de servir els enfornarem a 200ºC (pre-escalfat) uns deu minuts. Servir-los amb unes neules els ve que ni pintat.


:)

2 comentaris:

  1. Eh Marta, quins coulants més xulos!
    Et puc suggerir una variant? Fés-los amb farina de panís (maizena) i la textura encara serà més melosa i suau...

    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Marta, m'ha agradat això d'afegir-hi la sorpresa dins el coulant! :)
    Petons!

    ResponElimina