dissabte, 2 de gener del 2010

PASTÍS DE FERRERO ROCHER

Ja se sap, el dia de cap d'any tots anem de vòlit. I mes els que treballem en un forn. Havia de preparar alguna cosa el 31 pel dia 1 i els bombons Ferrero de les paneres de Nadal em van venir millor que mai.Els postres ràpids i senzills no tenen perquè deixar indiferent.



Pastís de Ferrero Rocher
Ingredients:
· 500 ml de nata líquida
· 13 bombons Ferrero Rocher
· 5 o 6 fulles de gelatina
Preparació:
Posem un cassó al foc amb la nata i els bombons triturats fins que bulli sense deixar de remenar. Hidratem la gelatina en aigua freda i tot seguit la desfem al cassó de la nata remenant. Ho aboquem al motlle i deixem que reposi i refredi. Després cap a la nevera fins al moment de decorar i servir.



Tot i que aquesta versió ens ha agradat molt, el proper dia el faré tal i com indica la recepta que he seguit: amb flam. Segurament serà encara millor.


1 comentari:

  1. Marta, doncs vas escollir un bon pastís per preparar amb antel·lació i a més a més, el seu resultat és deliciós!! :)
    Bon Any!

    ResponElimina