diumenge, 24 de juliol del 2011

Avui no hi ha recepta.

Porto una setmana provant un 'potingue' i definitivament em disposo a quedar com una freaky, però qui s'animi a provar-l'ho, sabrà perquè el poso aquí. És per les cicatrius i l'acné.

- Una cullerada sopera de vinagre DE POMA (ni de vi ni de mòdena ni de res que no sigui poma!)
- 2 cullerades soperes de tè verd (líquid)
- 6o7 cullerades soperes de sucre
- 1 cullerada sopera de mel.
- 1 raig de suc de llimona (per esborrar cicatrius de grans o de rascades, cicatrius en general :) )

Feu bullir una tassa amb aigua i deixeu-hi el tè verd mentre prepareu la resta. Poseu una cullerada de vinagre de poma en un recipient (he fet servir un pot buit de crema de mans tipus Nivea, etc.) Fiqueu-hi les cullerades de sucre, la de mel i la de llimona. Afegiu el tè. Veureu que el sucre no es desfarà i no s'ha de desfer perquè presisament el sucre farà la màgia! Deixeu-ho reposar a la nevera ja qe us sortirà quantitat per dues setmanes, però als 7 dies d'haver-la preparat, n'he fet una de nova....i he notat la diferència.

Aplicació:
Amb la cara neta (per exemple abans d'anar a dormir) apliqueu-vos una mica de la barreja. El sucre queda al fons així que endinseu bé per agafar-ne. Feu un massatge d'uns 2o3 minuts notant com el sucre us toca la pell, és molt gust perquè esta fresquet :) . Esbandiu passats uns 10 minuts amb aigua freda i eixugueu-vos la cara. Toqueu-vos xD
i guardeu-l'ho a la nevera de nou.
Qualsevol que us vegi pensarà que és una porcada, però, de veritat, que és una passada com queda la pell.

També hi ha un tonificant que l'he fet simplement perquè em sobrava moltissim tè.

- 2 parts de tè (2 dits)
- 1 part de vinagre DE POMA! (1 dit)
- 1 cullerada de suc de llimona natural. Per reduir punts vermells.

Ho fiqueu tot en un pot de vidre i us ho apliqueu amb un cotó després d'eixugar-vos la cara quan acabeu el massatge. Recomano fer-ho abans d'anar a dormir ja que fa una olor extranya, així al matí, quan us lleveu us passeu aigua x la cara i llestos.

Per rematar la feina, poseu-vos crema hidratant de cara i l'efecte de suavitat durarà tot el dia.

:)

Aquí us deixo el video que sempre és més clar:
http://www.youtube.com/watch?v=e--d_n073pc&feature=relmfu

4 comentaris:

  1. Hola Marta!
    Et deixo aquest comentari per dir-te que t'hem inclós a la gastrosfera.cat, la secció del nostre bloc (olleta de verdures) on intentem recollir tots els blocs de cuina escrits en català.
    Si no vols ser-hi, si us plau fes-nos-ho saber, que no hi volem tenir ningú a disgust!

    I ànims amb la cuina, que ja veus que és divertida de nassos! ;-)

    ResponElimina
  2. És curiós com els aliments tenen propietats inesperades sobre el nostre cos. Només cal pensar en els massatges de xocolata o el bany de llet d'ase que deixen la pell suau com la d'un nadó.

    Avui hem passat pel teu bloc per presentar-nos. Som ESfruita, una botiga online de fruita i verdura de qualitat que acaba de crear el seu bloc on hi pots trobar receptes, el calendari de fruita i verdura i notícies relacionades amb ESfruita. T'animem a passar't-hi! www.esfruita.com/assessorem

    També t'animem a fer un cop d'ull als nostres productes i a fer clic a "m'agrada" a la pàgina web d'ESfruita. Aconseguiràs un 5% de descompte en la teva primera compra! facebook.com/Esfruita

    ResponElimina
  3. Ens hem oblidat de comentar-te que amb la primera compra a més a més et regalem un fuet deliciós i si supera els 30€ una ampolla d'Oli de Pau!

    No esperis més i entra a www.esfruita.com

    ResponElimina
  4. Benvolguda Marta
    Som la Laura Solanilla i en F. Xavier Medina, professors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en català, en el qual t’agrairíem molt si ens poguessis facilitar-nos la teva ajuda.

    En els dos darrers anys, el nombre de blogs sobre cuina escrits en català ha augmentat significativament. Fa poc més de tres anys rondaven la cinquantena, i avui dia en tenim ja localitzats més de 375. I el nombre segueix augmentant.

    Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca.

    En aquest sentit, t’agrairem si pots fer arribar aquesta enquesta (http://dom.cat/6n6) a totes aquelles persones que coneguis, i que tinguin un bloc gastronòmic en català.

    Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix.

    Gràcies per la teva col•laboració

    Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)
    F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu)

    ResponElimina